Piet Oudolf collection in zaadbox Limited Edition

 178,50

Deze speciale set komt in een chique houten kist en bevat naast het veelzijdige verplantschopje ook nog een prachtige halfronde schrepel kort welke klein is in afmeting en daarom enorm veel kracht kan overzetten. Daardoor snijdt de schrepel probleemloos door onkruid. Op het heft van beide gereedschappen is Piet Oudolf Collection gegraveerd. Om verspilling tegen te gaan, kan deze houten box na gebruik van het gereedschap als zadenkistje gebruikt worden.

Rupture de stock

Dit jaar staat de samenwerking tussen Sneeboer & Zn en de Piet Oudolf Collection centraal en het resultaat mag er zijn.

Speciaal voor dit jaar heeft Piet Oudolf de tijd genomen om 50 houten zaadboxen met twee stuks Sneeboer gereedschap van zijn eigen handtekening te voorzien! Deze 50 sets van gelimiteerde oplage en door Piet Oudolf persoonlijk gesigneerd zijn nu nog alleen verkrijgbaar online voor €180 incl. btw. We hebben nog 8 zaadboxen met handtekening over dus wees er snel bij voordat ze allemaal verkocht zijn! Een geweldig duurzaam Kerstgeschenk.

De set bestaat uit een roestvaststalen verplantschopje en een rechtshandige schrepel van 10cm, geleverd in een prachtig houten kistje. Op het heft van beide gereedschappen is ”Piet Oudolf Collection” gegraveerd. Voor meer informatie en inspiratie kunt u de speciale Piet Oudolf pagina op onze website bekijken waar u tevens een origineel Piet Oudolf tuin ontwerp kunt downloaden.

De gezamenlijke missie van Jaap Sneeboer en Piet Oudolf om “de kracht en schoonheid van de natuur, duurzaamheid, ecosysteem en het milieu te ervaren” is met deze unieke samenwerking naar een veel hoger niveau gebracht.
De schrepel is uiteraard ook leverbaar als linkshandige schrepel. Vermeld dit dan in de notities bij het plaatsen van uw bestelling.

De volgende nrs zijn nog verkrijgbaar:  42-41-45-46-47-48-49-50

Longueur totale NaN
Longueur de la tige

14 cm

Dimension de la tête NaN
Poids net NaN
Longueur de la lame NaN
Matériel du manche

Bois de frêne

EAN: UGS : 149140-140250-1 Catégories : , ,
© 1913 - 2024 Sneeboer