Bloempot/ Container mes

 87,95

Ervaart u ook moeilijkheden bij het verpotten van planten en struiken, doordat de planten en struiken vast zitten in de terracotta potten/containers? Dan is het Sneeboer Bloempot/ Container mes, met een lang, plat en flexibel lemmet dat aan beide kant scherp is de oplossing!

Uitverkocht

Om een plant in het voorjaar te verjongen moet u het delen en scheuren en daarvoor moet u de plant lossnijden van de pot. Echter kan dat de nodige problemen opleveren wanneer de wortels van een plant vergroeid zijn met de poreuze gedeeltes van een pot. Om het lossnijden van de plant uit een pot sneller en eenvoudiger te maken hebben wij in 2019 het Bloempot- of containermes ontwikkelt wat in 2020 ook nog eens genomineerd was tijdens de RHS Chelsea Flower Show!

  1. Om de wortels door te snijden werkt u zowel met een voor- als achterwaartse beweging; het mes is dan ook aan beide kanten scherp gemaakt.
  2. Het handvat is ontwikkeld dat bij de voor- en/of achterwaartse beweging uw hand niet richting het mes kan afglijden.
  3. Door de variaties van containers en bloempotten is het een lang en flexibel mes geworden wat overal gebruikt kan worden.
  4. Het uiteinde van het mes is rechthoekig maar met een scherpe rand afgewerkt. Mocht de plant verworteld zijn door het gat van de bloempot dan kunt u eenvoudig de wortels doorsnijden.
Totale lengte

53,50 cm

Lengte van de steel

12,50 cm

Breedte van het blad

3,40 cm

Netto gewicht
Lengte van het blad
Materiaal steel

Kersenhout

EAN: 8715093090648 Artikelnummer 9064-RVS Categorieën , Toepassingen , ,
© 1913 - 2024 Sneeboer