1997-2009: Opschalen van productie en verkopen op de Europese tuin beurzen

Het eind van de jaren 90 en het begin van het nieuwe millennium stond vooral in het teken van het opschalen van de productie en die extra producten te verkopen op tuinbeurzen over de hele wereld en via het dealer netwerk. Om dit te doen groeide het Sneeboer team door meer en meer familieleden in dienst te nemen. We zijn er trots op dat een groot deel van de familie ooit voor Sneeboer gewerkt heeft, ook al heeft een deel op een later moment het bedrijf verlaten om een andere carrière op te bouwen! 

In 2001 zijn we op uitnodiging van Link Stakes (producent van staken om planten te ondersteunen) voor het eerst aanwezig op de Chelsea Flower Show met Sneeboer tuingereedschap. Na een succesvol eerste jaar, zijn we een tiental jaar onderdeel geweest van de stand van Harrod Horticultural waarna we in 2012 voor het eerst een complete eigen Sneeboer stand hadden. Dit jaar zijn we uiteraard ook weer aanwezig!

Daarnaast hebben we in 2003 twee speciale planttroffels gemaakt met een gravure voor de toenmalig Prins Willem Alexander en Olympisch Kampioen zwemmen Pieter van den Hoogenband. Met deze troffels hebben zij samen een aantal bollen geplant bij de Keukenhof ter viering van een nieuwe bollensoort vernoemd naar de Prins. Tussen 2005 en 2009 hebben we ook nog drie handgereedschappen geproduceerd voor de Art of Living afdeling van het modemerk Hermès. Deze Sneeboer gereedschappen waren voorzien van een speciale Hermès Paris nagel in het heft.

In 2008 en 2009 werd ondanks de globale financiële crisis duidelijk dat het pand dat 15 jaar eerder was gebouwd te klein werd dus was het tijd voor de volgende uitbreiding.